Koffer Jetstream vlinder

Met deze unieke Jetstream vlinder koffer hoeft u nooit meer te zoeken en is deze direct te herkennen op het vliegveld. Met het hippe design op de voorkant onderscheidt deze koffer zich van alle anderen en maakt u een hippe en eigentijdse indruk. De Jetstream vlinder koffer is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en is ook verkrijgbaar als set. De koffer van Jetstream met een vlinder is gemaakt van polycarbonaat en is hierdoor licht en ontzettend sterk.

De koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor u hem eenvoudig op slot kunt doen. Het is mogelijk om uw code door te geven en wij stellen deze voor u in. Verder is de Jetstream koffer met een vlinder design voorzien van 4 wielen waardoor deze in alle richtingen met u mee reist.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffer met vlinder


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.