Kleine reiskoffer

Kleine reiskoffers, grote reiskoffers, Kofferonline verkoopt ze allemaal! We bieden een groot assortiment aan reiskoffers aan in diverse modellen, formaten, kleuren, materialen en prijsklassen! Er zit voor ieders wat wils tussen. Je hebt al een kleine reiskoffer vanaf €29,95! Als je een koffer wilt kopen, moet je eerst bepalen of je een harde of een zachte koffer wilt aanschaffen. Het voordeel van een zachte koffer is het lichte gewicht, en een harde koffer beschermt beter jouw bagage! Daarnaast moet je een budget vaststellen, we verkopen koffers van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar ook koffers voor een lagere prijs met een prima kwaliteit.

Allemaal keuzes die je kunt maken, voordat je over gaat op het aanschaffen van een koffer! We verkopen diverse bekende merken in onze webshop zoals o.a. Travelite, CarryOn, Decent, Princess, Titan, Ellehammer en ga zo maar door. Als je op zoek bent naar een kleine reiskoffer, is het handig om op de formaten te letten, alle formaten t/m 55cm worden geaccepteerd als handbagage koffer in elk vliegtuig(check voor de huidige maten dit artikelen)! Houdt daar rekening mee. Als je meer wilt weten over de kleine reiskoffer klik dan hier voor meer informatie!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij je thuis. Als je meer wilt weten over de kleine reiskoffer, kan je vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.