Harde koffer vlinder

Reizen worden alleen maar leuker met een goede koffer. Niet alleen de kwaliteit moet goed zijn, maar hij mag er ook nog eens leuk uitzien? Dan hebben wij een harde koffer met vlinder in het assortiment van Kofferonline. Deze komt van het merk Jetstream. Het merk Jetstream heeft ook nog andere koffers met andere leuke prints.

De harde koffer met vlinder is gemaakt van polycarbonaat en heeft 4 wielen. Het materiaal is zichtbaar minder krasgevoelig en kan goed tegen een stootje. De 4 wielen hebben als voordeel dat de koffer in alle richtingen met u mee draait. Wij hebben de harde koffer met vlinder in verschillende afmetingen.

Wilt u ook deze vrolijke harde koffer met vlinder print? Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffer met vlinder


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.