Ga jij voor je werk veel naar het buitenland? Dan zal je veel moeten reizen met je laptop. Je kunt natuurlijk je laptop in een gewone koffer stoppen. Echter is het goed om te kiezen voor een goede laptoptrolley of laptoptas. Wil je weten waarom? Lees dan gauw verder.

 

Reizen met je laptop? Ga voor de juiste uitstraling!

Als je veel voor je werk reist, dan wil je er natuurlijk altijd netjes en representatief uitzien. Een laptoptrolley of laptoptas maakt jouw imago als professionele wereldreiziger compleet. Daarnaast zien medewerkers van een luchthaven meteen dat jouw koffer of tas een laptop bevat, voor het geval dat je de tas of trolley moet inchecken als ruimbagage.

 

Je laptop is echt veilig

Een laptoptas of laptoptrolley is specifiek gemaakt om een laptop in op te bergen. Dit betekent dat deze tassen en trolleys zo gemaakt zijn om jouw laptop veilig te houden. De laptop kan niet gaan schuiven en zit goed ingepakt. Daarnaast heeft een laptoptas of –trolley een goede vorm om ook zonder problemen belangrijke documenten mee te nemen. Je hoeft ze niet te vouwen en ze zullen niet verbuigen.

 

Geschikt als handbagage

De meeste laptoptassen en laptoptrolleys hebben een formaat dat ze uitermate geschikt maakt om mee te nemen als handbagage. Het is best fijn om je laptop ook in het vliegtuig bij je te hebben, toch? Je kan dan zelfs in het vliegtuig nog wat zaken regelen, indien dit nodig is.

 

Bekijk hier ons assortiment laptoptrolleys: https://kofferonline.nl/148-laptop-trolleys

Neem hier een kijkje voor onze laptoptassen: https://kofferonline.nl/133-laptoptassen