Er zijn vele manieren om op jouw bestemming aan te komen. Maar toch zal je een keuze moeten maken. Met welk vervoer ga je op vakantie? Je hoeft echt niet altijd met het vliegtuig te reizen. Voor sommige bestemmingen is het juist prettiger of sneller om niet met het vliegtuig te gaan. Maar waar moet je op letten bij het beantwoorden van de vraag: Met welk vervoer ga je op vakantie? Lees gauw verder.

 

Bestemming

Je kan pas vaststellen hoe je op vakantie gaat, als je weet waar je naartoe gaat. Ga je buiten Europa? Dan is het vaak het snelste om met het vliegtuig te gaan. Binnen Europa, echter, kan je op vele verschillende manieren om ergens te komen. Blijf je binnen West-Europa? Dan kan je prima met de auto. Dan ben je flexibeler om te gaan en staan waar je wil dan met het vliegtuig. Ga je wat verder weg? Dan is de trein ook een goede optie.

 

Prijs

Vliegtickets kunnen soms erg goedkoop zijn, maar soms ook weer totaal niet. Wil je naar een bestemming die doorgaans erg duur is met het vliegtuig? Kijk dan of je er met de auto of met de trein goedkoper kunt komen. Daarnaast zijn er vaak spotgoedkope busreizen naar grote steden in Europa. Deze reizen zijn vaak niet erg comfortabel, maar als je niet veel hebt om uit te geven kan het een geweldige oplossing zijn.

 

Zet voor jezelf alle mogelijkheden op een rij en kijk wat voor jou de beste manier is om op jouw bestemming aan te komen. Alleen zo kan je een echte geïnformeerde beslissing maken.