Als je op reis gaat met het vliegtuig, zorg dat je je koffer eerst weegt met een kofferweegschaal thuis. Iedere luchtvaartmaatschappij heeft een maximumgewicht voor koffers en als je geen toeslag wilt betalen, dan is het slim om je aan dit gewicht te houden. Wil je meer weten over waarom het hebben van een kofferweegschaal thuis aan te raden is? Lees gauw verder!

 

Geen verrassingen

Door een kofferweegschaal thuis te gebruiken, zal je niet voor nare verrassingen komen te staan op het vliegveld. Tijdens het inpakken van onze koffers zijn we meestal voornamelijk bezig met wat we inpakken en niet zozeer hoe zwaar we onze koffers inpakken. Echter is het belangrijk om je aan het maximumgewicht te houden; dat scheelt gewoon geld.

 

Strategisch inpakken

Door goed het gewicht van je koffer in de gaten te houden, kan je strategisch inpakken. Wil je bepaalde items mee terug nemen van jouw vakantiebestemming? Zorg dan dat je genoeg ruimte en gewicht in je koffer overlaat om ook daadwerkelijk wat mee terug te kunnen nemen.

 

Alles op orde voordat je vertrekt

Door je koffer eerst aan je kofferweegschaal thuis te hangen, dan zal je met een gerust hart op vakantie kunnen. Want je wilt toch niet op het vliegveld nog allerlei spullen uit je koffer moeten halen en eventueel in je handbagage stouwen? Nee, je wilt gewoon kunnen inchecken en op reis gaan. Geen gehannes op dat vliegveld; gewoon zonder zorgen op pad.

 

Neem eens een kijkje in ons assortiment kofferweegschalen: https://kofferonline.nl/220-kofferweegschalen