Filteren op

Merk
Meer.. Minder..
Gewicht
Meer.. Minder..
Inhoud
Meer.. Minder..
Kleur
Meer.. Minder..
Materiaal
Meer.. Minder..
Wielen
Meer.. Minder..
Type slot
Meer.. Minder..
Soort
Meer.. Minder..
Prijs
44 180
Serie
Meer.. Minder..

Laptop trolleys

Laptop trolleys online kopen bij Kofferonline.be

Bij Kofferonline vindt u een ruim assortiment laptop trolleys die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Of u nu op zakenreis gaat of u reist naar het werk. Wanneer u uw laptop en eventuele andere accessoires mee neemt dan zijn laptop trolleys zeker een goede oplossing. Deze zijn uitermate geschikt om digitale apparatuur te beschermen. Naast deze producten is het mogelijk om nog andere documenten of bagage mee te nemen.

Functionele kenmerken

Ruime opberg mogelijkheden zorgen voor vele voordelen. diverse compartimenten maken de laptop trolleys zeer functioneel. Ook zijn de meeste tassen af te sluiten met een stevige rits. De laptop trolleys hebben systemen waardoor het reizen nog gemakkelijker gaat. De verstelbare trekstang en de wielen dragen hier aan mee. U profiteert van een optimaal reisgemak.
Bij Kofferonline is er voor iedereen wel een favoriet te vinden.

Wij geven u alleen topkwaliteit wat zorgt voor een langdurig plezier. Merken die u in ons assortiment kunt vinden zijn: Verage, Travelite, Samsonite, Delsey, Case Logic, Gino Ferrari, Ellehammer, Caribee, Vaude en nog vele anderen.

1 - 27 van 27 producten
Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.